Carine Verbruggen (55) en Gilbert Verhaegen (63) met zoon Milan op het minigolfterrein in hun tuin.
Volledig scherm
Carine Verbruggen (55) en Gilbert Verhaegen (63) met zoon Milan op het minigolfterrein in hun tuin. © Tom Vierendeels

Merchtems koppel legt minigolfterrein aan in eigen achtertuin: “Dit stuk grond lag er toch maar onbenut bij”

MerchtemVanaf dit weekend kan je bij Carine Verbruggen (55) en Gilbert Verhaegen (63) in Peizegem terecht om minigolf te spelen. Het koppel is vooral gekend van hun bedrijf Stany Wafels waarmee ze op verschillende markten staan. In hun tuin legden ze een terrein met achttien holes aan waar je naar believen kan komen spelen. “Het idee groeide spontaan om iets aan te vangen met 24 are van onze tuin die we niet echt gebruikten”, klink het. “De interesse blijkt enorm te zijn.”

1 reactie

 • Eveline Van den Hout

  2 jaar geleden
  Fantastisch, had er ook al aan gedacht maar mijn tuin is te klein daarvoor.
 1. Dirk Vandervelden fietste al door 508 van de 581 Belgische gemeenten om geld in te zamelen voor To Walk Again
  PREMIUM

  Dirk Vandervel­den fietste al door 508 van de 581 Belgische gemeenten om geld in te zamelen voor To Walk Again

  Begin 2022 startte Dirk Vandervelden met een ambitieuze doelstelling om tegen augustus 2023 door alle 581 Belgische gemeenten te fietsen en zo (minstens) 5.810 euro in te zamelen voor het project To Walk Again van Marc Herremans. De teller staat nu op 508 gemeenten, en dit weekend waren de laatste drie gemeenten van de provincie Antwerpen aan de beurt. De voorlopig mooiste plek vond hij ook in die provincie. Hij zou nog graag een kleine 2.000 euro extra inzamelen. Steunen kan via deze link.
  Wemmel
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. CD&V en Vooruit trekken samen naar kiezer als Team Burgemeester: “Spreekt meer mensen aan dan traditionele centrumpartijen”

  CD&V en Vooruit trekken samen naar kiezer als Team Burgemees­ter: “Spreekt meer mensen aan dan traditione­le centrumpar­tij­en”

  Zoek in oktober 2024 in het stemhokje niet naar CD&V of Vooruit, want beide partijen zullen samen onder de naam Team Burgemeester opkomen. “Het wegvallen van de opkomstplicht en de stijgende populariteit van extreme partijen”, klinkt het als beweegreden. “Traditionele centrumpartijen spreken de mensen niet meer aan. We blijven dus bewust weg van de namen CD&V en Vooruit om meer inwoners aan te spreken en hen te motiveren om te gaan stemmen.” Opmerkelijk: de socialisten haalden in 2018 de kiesdrempel niet.
  Asse
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.