Tom Pidcock en Kurt Bogaerts op archiefbeeld.
Volledig scherm
Tom Pidcock en Kurt Bogaerts op archiefbeeld. © RV

Merchtem gaat Tom Pidcock en Michel en Kurt Bogaerts huldigen na Olympisch goud

MerchtemDe gouden mountainbikemedaille voor de Brit Tom Pidcock op de Olympische Spelen in Tokyo heeft ook een Merchtems randje. Na zijn zege viel de mountainbiker zijn coach en mentor Kurt Bogaerts uit Merchtem in de armen. Het gemeentebestuur wil dit niet zomaar laten passeren. “Je mag de Merchtemse bijdrage aan die gouden medaille niet onderschatten”, zegt sportschepen Toon Luypaert (CD&V-plus).

1 reactie

 • Steven De Smedt

  1 jaar geleden
  Zijn masseur is van Blankenberge - ze gaan hem daar ook huldigen.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.