Maggie De Block (Open Vld): “Premier worden staat zeker niet op mijn bucketlist”

De peilingen voorspellen geen straf resultaat voor Open Vld. Maar in Vlaams-Brabant speelt de liberale partij traditioneel een thuismatch. Stemmenkanon Maggie De Block (57) is de kapitein op de Kamerlijst en moet er voor zorgen dat Open Vld geen nat pak overhoudt aan de verkiezingen. “Ik ben nooit bang voor een stevige uitdaging.”

2 reacties

 • Nadine Kesteleyn

  2 jaar geleden
  Ze is als minister zo onbekwaam als Dokter er kwam niemand bij dat mens dan maar bij ministerie dacht ze
 • Leonarda Van Opbroecke

  2 jaar geleden
  En met Maggy gaan ze droog blijven? Maggy is veel van haar pluimen verloren de laatste jaren. Ze verkiest nu ook macht en geld boven het welzijn van de kiezer.
 1. Tijdspad fusieplannen tussen Buggenhout en Dendermonde voorziet principsbeslissing op 28 juni, oppositiepartij Open Vld Buggenhout woedend: “Dit is lachen met de burgers”
  PREMIUM
  Buggenhout/Dendermonde

  Tijdspad fusieplan­nen tussen Buggenhout en Dendermon­de voorziet principsbe­slis­sing op 28 juni, oppositie­par­tij Open Vld Buggenhout woedend: “Dit is lachen met de burgers”

  Een extra gemeenteraad met een principiële goedkeuring in Dendermonde en Buggenhout op 28 juni... De ene slide tijdens de Commissie Algemene Zaken voor Dendermondse gemeenteraadsleden dinsdagavond laat geen twijfel bestaan over de timing rond de fusieplannen die ze in de Ros Beiaardstad voor ogen hebben. In Buggenhout zet het dossier steeds meer kwaad bloed. Ook oppositiepartij Open Vld laat er nu van zich horen: “Dit is lachen met de Buggenhoutenaren.”