Archiefbeeld van Luc Asselman en Maggie De Block.
Volledig scherm
Archiefbeeld van Luc Asselman en Maggie De Block. © Photonews

Luc Asselman, liberale politicus en echtgenoot van Maggie De Block, neemt ontslag na racistische uitspraak in gemeentelijke commissie Merchtem: "Vuile zwarten”

MerchtemLuc Asselman (Lijst1785), man van ex-minister Maggie De Block (Open Vld) en vader van schepen Julie, heeft ontslag genomen uit de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening (GECORO) na een denigrerende en racistische uitspraak. Zelf zegt hij ook over de schreef te zijn gegaan en hij heeft intussen ook al zelf zijn ontslag ingediend.

  1. Van de ‘Crazy Karamel’ tot ijsjes aan een kasteel: bij deze 6 ijssalons in Brussel, de Rand en het Pajottenland eet je heerlijk verfrissende ijscoupes
    PREMIUM
    Brussel/Rand

    Van de ‘Crazy Karamel’ tot ijsjes aan een kasteel: bij deze 6 ijssalons in Brussel, de Rand en het Pajotten­land eet je heerlijk verfrissen­de ijscoupes

    De hittegolf is in het land en dus snakt iedereen naar wat verkoeling. En wat is er beter dan een overheerlijk ijsje aan het einde van een zwoele zomerse dag? Onze redactie ging op zoek naar zes ijssalons in Brussel, de Rand en het Pajottenland en vroeg hen naar de absolute aanrader op hun kaart. Twee of drie bollen, met chocolade of met slagroom: laat je verleiden door de lekkerste coupes van de regio.