Ilse Hellinckx met haar boek in de hand.
Volledig scherm
Ilse Hellinckx met haar boek in de hand. © Rv

Ilse vertelt in ‘Hoe het licht uitging’ openhartig over haar burn-out

MerchtemIn ‘Hoe het licht uitging’, vertelt Ilse Hellinckx (46) uit Merchtem over het gevecht dat ze met zichzelf had en met de rest van de wereld. “Ik wil lotgenoten met dit boek ondersteunen.”

0 reacties

 1. Familieleden zijn zoveelste lockdown bij Herfstvreugde beu: “Mijn kalashnikov staat klaar als ze mij nog eens willen weghouden bij mijn vrouw”
  Londerzeel

  Familiele­den zijn zoveelste lockdown bij Herfst­vreug­de beu: “Mijn kalashnik­ov staat klaar als ze mij nog eens willen weghouden bij mijn vrouw”

  Geen amok of geschreeuw voor woonzorgcentrum Herfstvreugde in Londerzeel. Wel zo’n vijftien aanwezigen die hun bezorgdheden uiten en een statement willen maken. Tot vanochtend konden zij hun geliefden, ouders, familie, vrienden niet bezoeken in het woonzorgcentrum na de uitbraak met het COVID-virus bij dertig personen drie weken geleden. “En dat terwijl ze ons op het hart drukten dat ze de deuren niet meer zouden sluiten. Ons vertrouwen in de directie en het beleid is weg.” Schepen Els Van den Broeck ging ook het gesprek aan met twee familieleden van bewoners. “Een moeilijk gesprek was het. Ze zijn ervan overtuigd dat het anders kon, ondanks onze argumenten.”
 1. Dirk fiets 2.100km naar Compostela ten voordele van Parkinson “Ik haatte fietsen en nu ben ik super fanatiek!”
  PREMIUM
  wemmel, compostella

  Dirk fiets 2.100km naar Compostela ten voordele van Parkinson “Ik haatte fietsen en nu ben ik super fanatiek!”

  Nog twee dagen en dan vertrekt Dirk Vandervelden (43) uit Wemmel voor zijn 2.100 km lange rit naar Compostella. “Ik tel niet af in dagen maar zelfs uren”, zegt hij opgetogen. In de eerste plaats legt hij de route af voor zijn eigen plezier. “Maar ik ben een optimist en waarom niet het nuttige aan het aangename koppelen? Dus rij ik voor het goede doel en laat ik me sponsoren ten voordele van STOP Parkinson.”
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.