Ook pastarestaurant Loos zal net als vorig jaar de straat innemen met een terras.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook pastarestaurant Loos zal net als vorig jaar de straat innemen met een terras. © Loos

Horeca mag straten in centrum opnieuw inpalmen met terrassen: “Gezellig aan tafel terwijl de kinderen veilig op straat spelen, een win-winsituatie”

MerchtemTot en met augustus wordt het centrum van Merchtem tijdens weekends opnieuw autovrij gemaakt. De horecazaken mogen de openbare weg innemen om er extra terrassen te plaatsen. Dat is een voordeel voor zowel klanten als de uitbaters, zeker voor zij die in normale omstandigheden over geen terras beschikken. “Wij kunnen nu vijftig personen een plek geven, tegenover de twee tafeltjes die we voordien konden zetten.”

1 reactie

 • willy claeys

  1 jaar geleden
  Hopelijk vergeten ze niet rekening te houden met de ordediensten zoals vb. Brandweer.toen verleden jaar de brandweer niet door kon door de wegversperring.
 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.