De gestolen fietsen staan nu bij de verloren voorwerpen van de politie.
Volledig scherm
De gestolen fietsen staan nu bij de verloren voorwerpen van de politie. © Tom Vierendeels

Hele resem gestolen fietsen teruggevonden in politiezone AMOW

Asse/Merchtem/Opwijk/WemmelPolitiezone AMOW lanceert een oproep aan iedereen wiens fiets recent gestolen werd. Heel wat fietsen werden ondertussen weer teruggevonden en staan nu op de website van de lokale politie bij de verloren voorwerpen. In totaal gaat het om een veertigtal exemplaren.

 1. Intercommunales DDS en Verko maken bouwplannen: “Realisatie nieuwe kantoren ook kans voor meer vergroening en recreatie voor wandelaars en fietsers”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Intercommu­na­les DDS en Verko maken bouwplan­nen: “Realisatie nieuwe kantoren ook kans voor meer vergroe­ning en recreatie voor wandelaars en fietsers”

  Intercommunales DDS en Verko willen in Dendermonde nieuwe kantoorgebouwen bouwen. Voor de zoektocht naar een architect doen ze een beroep op de Vlaamse Bouwmeester. Er zijn dan ook wat uitdagingen verbonden aan het nieuwbouwproject. “We gaan voor hernieuwbare energie, vergroening en publieke recreatiemogelijkheden voor fietsers en wandelaars langs en op de site”, zegt DDS-voorzitter Hans Knop.
 2. O.L.V.-ziekenhuis verplicht gebruik van FFP2-masker: “Al houden we rekening met overgangsperiode”
  Asse/Aalst/Ninove

  O.L.V.-ziekenhuis verplicht gebruik van FF­P2-mas­ker: “Al houden we rekening met overgangs­pe­ri­o­de”

  Het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis vraagt patiënten, begeleiders en bezoekers vanaf dit weekend een FFP2-masker te dragen. Dit om de verspreiding van de omikronvariant in te dijken en zo bezoek zo lang mogelijk toe te staan. “We begrijpen dat een inloopperiode nodig zal zijn en dus zullen we de eerste dag niet heel streng zijn”, klinkt het. “Maar na een tweetal weken moet de regel toch ingeburgerd zijn.”