Screenshot uit het campagnefilmpje van Chantal Mostaert bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Screenshot uit het campagnefilmpje van Chantal Mostaert bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen. © Lijst1785

Chantal Mostaert neemt ontslag als voorzitster van Open Vld: “Omdat partij niet wil optreden tegen Luc Asselman na zijn racistische uitspraak”

MerchtemIn de nasleep van de racistische uitspraak van Luc Asselman neemt zijn partijgenote Chantal Mostaert nu ontslag als voorzitster van Open Vld. Volgens haar omdat ze binnen het bestuur niet gesteund werd om maatregelen tegen de man van Maggie De Block te nemen — ze dacht zelfs aan zijn ontslag. Maar intern valt te horen dat er andere redenen voor haar afscheid zijn.

5 reacties

 • Tom Der Kinderen

  1 maand geleden
  Als de waarheid verdrongen wordt door politieke correctheid waar zijn we dan nog mee bezig..
 • Sanders Dejong

  1 maand geleden
  Die twee zijn mekaar waard.
 • paul holemans

  1 maand geleden
  Weer eentje die heiliger wil zijn dan de paus
 • John Marston

  1 maand geleden
  En die man zit rustig met zijn blok in zijn kot. Geen vuiltje aan de lucht.. politici hè..
 • Leon Mertens

  1 maand geleden
  Heeft groot gelijk !!
 1. Een maand na brand in Opwijk lijkt schade groter dan verwacht: “Andere appartementsblok wordt aangepast om nog zo'n situatie te vermijden”
  PREMIUM
  Opwijk

  Een maand na brand in Opwijk lijkt schade groter dan verwacht: “Andere apparte­ments­blok wordt aangepast om nog zo'n situatie te vermijden”

  Het is exact een maand geleden dat de verwoestende brand in Opwijk een volledige appartementsblok langs de Kloosterstraat vernielde. Er is nog steeds niets gekend over de oorzaak, en nu zullen ook de herstellingswerken veel langer duren dan verwacht. Intussen werd er wel een werkgroep opgericht die de financiële steun over de slachtoffers binnenkort zal verdelen. “We zijn er nog lang niet. Zelfs het puin is nog niet opgeruimd”, reageert burgemeester Inez De Coninck (N-VA).
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar