Het justitiepaleis.
Volledig scherm
Het justitiepaleis. © Baert Marc

18 maanden voor diefstal werfmateriaal

Een Algerijnse twintiger is veroordeeld tot 18 maanden cel voor twee inbraken in Merchtem.

0 reacties

 1. Burgemeester Inez De Coninck (43) na inferno in Opwijk: “‘Kan dit nog eens gebeuren?’, van die vraag blijf ik wakker liggen”
  PREMIUM
  Opwijk
  2

  Burgemees­ter Inez De Coninck (43) na inferno in Opwijk: “‘Kan dit nog eens gebeuren?’, van die vraag blijf ik wakker liggen”

  Burgemeester Inez De Coninck (N-VA) draagt nog geen vier maanden de sjerp, maar kan al terugkijken op een stevige legislatuur. Niet alleen werd ze in volle coronacrisis voor de leeuwen geworpen, ze kreeg vorige week ook af te rekenen met het dramatische inferno dat tientallen appartementen onbewoonbaar maakte. Ze stond er wel de afgelopen dagen, en dat kan op heel wat waardering rekenen. Burgemeester De Coninck vertelt ons hoe ze de afgelopen week beleefde, welke verklaring ze heeft voor de massale solidariteit en wat haar toekomstvisie voor Opwijk is.
 2. SRT start met goede prestaties in GT4 European Series in Monza
  autosport

  SRT start met goede prestaties in GT4 European Series in Monza

  Selleslagh Racing Team uit Merchtem is ondertussen één van de vaste waarden van de GT4 European Series geworden en ook in 2021 is het team van vader en zoon Selleslagh weer prominent aanwezig op het Europese autosporttoneel. SRT zet twee Mercedes-AMG GT4 in, de #34 voor de jonge Belg O’Neill Muth uit Dilbeek en de al even jonge Italiaan Luca Bosco, terwijl we in de #35 de Antwerpenaar Sven Van Laere en nog een man uit de Vlaamse rand, Johan Vannerum, met ambities in AM-Cup zien starten.
 3. Leerlingen GO! Campus Wemmel keren vol enthousiasme terug naar school en krijgen meteen bezoek van minister Weyts: “Leren gaat véél makkelijker als er geen Playstation naast je staat”
  PREMIUM
  Wemmel

  Leerlingen GO! Campus Wemmel keren vol enthousias­me terug naar school en krijgen meteen bezoek van minister Weyts: “Leren gaat véél makkelij­ker als er geen Playstati­on naast je staat”

  Hoera, de Paaspauze is voorbij: dat gevoel overheerst alvast bij veel leerlingen van GO! Campus in Wemmel. Daar kunnen kinderen onder meer richtingen als Hotel, Bakkerij en Sport volgen. De leerlingen en het leerkrachtenteam hoopten op volledig contactonderwijs maar starten vandaag opnieuw in hybridemodus: deels les volgen op school, deels van thuis achter de computer dus. Ook minister Ben Weyts kwam langs, en zag dat het goed was.
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt