Circus Ronaldo in Menen. Nanosh Ronaldo (26) bij de tent
Volledig scherm
Circus Ronaldo in Menen. Nanosh Ronaldo (26) bij de tent © Alexander Haezebrouck

Zomerprogramma Menen start komend weekend met Circus Ronaldo: “Endelijk kunnen we terug optreden in onze vertrouwde tent”

MenenKomend weekend gaat het zomerprogramma Boulevard Solar van de stad Menen van start. Beginnen doen ze met Circus Ronaldo dat een heel weekend haar tent heeft opgeslagen in de Zuidstraat. “Het is meer dan een jaar geleden dat we konden spelen in onze tent, het wordt heel speciaal”, zegt Nanosh Ronaldo (26).

 1. Festival For Friends trekt naar Kortrijk: “Hopelijk slaat nieuwe aanpak aan, we gaan voor 2.000 bezoekers”
  Kortrijk/Lauwe

  Festival For Friends trekt naar Kortrijk: “Hopelijk slaat nieuwe aanpak aan, we gaan voor 2.000 bezoekers”

  Festival For Friends is terug van weggeweest en pakt meteen met een pak nieuwigheden uit. De grootste nieuwigheid is de verhuis van Lauwe naar Kortrijk. De zesde editie vindt op zaterdag 25 september op het evenementenplein Depart XXL op het Nelson Mandelaplein plaats. Onder meer het Kortrijks dj koppel The Bicky Duets zal er optreden. De ticketverkoop is gestart.
 2. “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuisjes van decorbouwers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten
  PREMIUM
  Lommel/Balen/Vlaanderen

  “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuis­jes van decorbou­wers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten

  De coronacrisis brak uit. Met zijn twee zaten ze op een zak cement. Een glas cava in de hand, maar niet om te vieren. Integendeel. Een brainstorm op een zakelijk leven of dood... En toen besloten ze om de sprong te wagen. Het bouwen van unieke speelhuisjes die volledig meegaan in de beleving van kinderen. Eye-Opener Decors werd een schot in de roos. Tegenwoordig richten ze zelfs tuincentra of andere ruimtes in, hebben ze een contract met Plopsaland en mogen ze in het Midden-Oosten speeltuinen gaan decoreren. En binnenkort volgt de lancering van de enige echte Eye-Opener Treehouse. Siemon Ariens (31) en Lars van den Dungen (26) weten het ondertussen zelf ook: “Never waste a good crisis.”