De winnaars kregen een postkaart met hun foto
Volledig scherm
De winnaars kregen een postkaart met hun foto © Maxime Petit

Winnaars fotowedstrijd krijgen postkaart met hun beeld op

Sinds kort kun je gratis postkaarten verkrijgen in het stadhuis en in de toerismeshop in ‘t Schippershof. Op de postkaarten prijken beelden die ingestuurd werden door inwoners van de stad.

 1. Overal uren aanschuiven aan autokeuringen in West-Vlaanderen vanochtend: “Nationale instanties moeten in actie schieten, want dit is niet vol te houden”
  Play
  West-Vlaanderen

  Overal uren aanschui­ven aan autokeurin­gen in West-Vlaanderen vanochtend: “Nationale instanties moeten in actie schieten, want dit is niet vol te houden”

  “Kom niet vrijdag”, riep gedelegeerd bestuurder Ignace Van Overbeke van KM Keuringsbureau Motorvoertuigen op. Een oproep die in dovemansoren valt. Er was aan alle autokeuringen flink wat chaos, want je kon vandaag ook in West-Vlaanderen voor het eerst zonder afspraak komen. De wachtrijen aan alle keuringscentra in de provincie werd zelfs afgesloten.
 2. 180 jaar oud beschermd monument huisvest nu Bodega Bossuwé, restaurant is verborgen parel: “Bijna alles wat op je bord komt, is huisgemaakt”
  PREMIUM
  Kortrijk

  180 jaar oud beschermd monument huisvest nu Bodega Bossuwé, restaurant is verborgen parel: “Bijna alles wat op je bord komt, is huisge­maakt”

  Een herenhuis uit 1842 in het historisch hart van Kortrijk, waar je vroeger de bekende brasserie De Heeren van Groeninghe had, neemt een nieuwe start als restaurant Bodega Bossuwé. Dat is al enkele maanden zo. “We zijn niet genoeg gekend. Daar brengen we nu verandering in, na onszelf eerst een inloopperiode gegund te hebben”, zeggen Stephanie Bossuwé (46) en Mikaël Goudesone (55).