Dit jaar slechts twee kandidates voor de titel van Wieltjesprinses van Menen.
Volledig scherm
Dit jaar slechts twee kandidates voor de titel van Wieltjesprinses van Menen. © Maxime Petit

Wie wordt de vijftigste Wieltjesprinses: Emma (23) of Jill (18)?

MenenTijdens de Wieltjesfeesten wordt dit jaar voor de vijftigste keer een Wieltjesprinses gekozen. De show in de theaterzaal van CC De Steiger zal dan ook bol staan van de nostalgie. Dit jaar zijn er twee kandidaten om deze jubileumeditie in de wacht te slepen: Emma Foulon (23) en Jill Ponnet (18).

 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.