Een combi van de politiezone Grensleie werd aan de rotonde bij La Palma in Menen aangereden door het vluchtende voertuig met Franse nummerplaat. (archiefbeeld als illustratie)
Volledig scherm
Een combi van de politiezone Grensleie werd aan de rotonde bij La Palma in Menen aangereden door het vluchtende voertuig met Franse nummerplaat. (archiefbeeld als illustratie) © Maxime Petit

Weer combi aangereden tijdens achtervolging, aanrijder kan vluchten over de grens

MenenVoor de tweede keer in amper een week heeft een combi van de politiezone Grensleie schade opgelopen, opnieuw veroorzaakt door een vluchtende auto. Die reed aan de rotonde bij La Palma de grens over na een achtervolging waarbij snelheden tot 175 kilometer per uur werden gehaald.

  1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
    Tweakers

    Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

    De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?