De vrouw gaf in de zitting schoorvoetend toe dat ze inderdaad meer dan drie glazen wijn had gedronken. (archiefbeeld als illustratie)
Volledig scherm
De vrouw gaf in de zitting schoorvoetend toe dat ze inderdaad meer dan drie glazen wijn had gedronken. (archiefbeeld als illustratie) © Shutterstock

Vrouw met 2,28 promille: “Enkel drie glaasjes wijn gedronken, meer niet”

MenenEen maand rijverbod en een rist examens om op termijn weer de baan op te mogen. Dat kreeg een vrouw uit Menen nadat ze - alweer onder invloed - een ongeval veroorzaakte.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Enkele maanden geleden nog waterpret, nu sterven vissen door droogte in vijver: “Intriest om te zien”
  Moorsele

  Enkele maanden geleden nog waterpret, nu sterven vissen door droogte in vijver: “Intriest om te zien”

  De waterplas in de groene omgeving van de wijk langs de Architect Vanhoornelaan in Moorsele staat zo goed als volledig droog door de extreme en aanhoudende hitte. En dat terwijl kinderen in april nog genoten van waterspelletjes in de vijver. Tientallen vissen liggen ondertussen dood te rotten langs de waterkant. “Er moet op korte en lange termijn een oplossing komen”, klinkt het bij buurtbewoners.
 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  8

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.