Een beeld van Grote Markt in Menen.
Volledig scherm
Een beeld van Grote Markt in Menen. © Google Maps

Vijf winnaars bij uitreiking cultuurprijzen

Bij de uitreiking van de cultuurprijzen in Menen vielen dit jaar vijf winnaars. Sinds vorig jaar werden de prijzen voor culturele verdiensten een nieuwe leven ingeblazen. Dat bleek een succes, dit jaar kwamen vijf winnaars uit de bus. 

0 reacties

 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 2. Menen voorziet bomvolle zomeragenda met Boulevard Solar: “Een hele zomer lang sport, spel en cultuur”
  Menen

  Menen voorziet bomvolle zomeragen­da met Boulevard Solar: “Een hele zomer lang sport, spel en cultuur”

  De stad Menen pakt ook dit jaar uit met Boulevard Solar. Een zomerprogramma dat de stad twee jaar geleden in zeven haasten in elkaar bokste in tijden van corona om de Menenaars toch een leuke zomer te bezorgen. Dat werd enorm gesmaakt en is nu enorm uitgebreid. “Corona is er niet langer en dus gaan we nadien evalueren hoe het werkt in normale tijden”, zegt schepen van Cultuur Griet Vanryckegem (N-VA).