Pieter Krauch uit Affligem
Volledig scherm
Pieter Krauch uit Affligem © Lieven Samyn

Vijf jaar na bijna dodelijke slag door ‘illegale’ portier in dancing Lagoa: 86-jarige uitbaatster, rechterhand en tweede portier ook veroordeeld

Menen/AffligemDe 86-jarige Marie-Jeanne C., uitbaatster van dancing Lagoa in Menen, is samen met haar rechterhand en een portier maandag veroordeeld omdat ze op 28 augustus 2016 verkeerd handelden of zich te weinig bekommerden om een 28-jarige bezoeker uit Affligem. Die had een klap van een illegale portier gekregen en zweefde dagenlang tussen leven en dood. Die Nederlandse portier werd eerder al veroordeeld voor de klappen.

 1. Christ en Griet stellen nieuwe leren handtassenlijn voor: “Handmade komt niet uit China, het komt voort uit passie”
  PREMIUM

  Christ en Griet stellen nieuwe leren handtassen­lijn voor: “Handmade komt niet uit China, het komt voort uit passie”

  Lederatelier Christ Dewaele in Harelbeke en schoenen Lazoulli in Kortrijk slaan de handen in elkaar en lanceren samen de nieuwe handtassenlijn Soi Sac & Lazoulli. “Het concept is uniek. Een klant kan zijn schoenen samenstellen en er tegelijk in dezelfde kleuren een leren tas bij laten maken, tegen een bewust lage prijs”, leggen initiatiefnemers Christ Dewaele (56) en Griet Vancraeyveldt (56) uit.
  Kortrijk
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.