De Lauwenaar heeft duidelijk lak aan de verkeersregels en maalt niet om een inbreuk meer of minder.
Volledig scherm
PREMIUM
De Lauwenaar heeft duidelijk lak aan de verkeersregels en maalt niet om een inbreuk meer of minder. © Hans Verbeke

Verkeerscrimineel onder invloed geflitst met 202 kilometer per uur in zone 90: auto in beslag genomen

Rekkem/LauweEen 45-jarige man uit Lauwe is zijn Alfa Romeo Giulietta kwijt nadat hij voorbij een flitscamera scheurde en prompt op de foto ging. Een zoveelste inbreuk, zo blijkt. Afgelopen winter werd de man nog geflitst aan 180 kilometer per uur op de E17 toen hij ’s nachts sigaretten ging kopen. Het sneeuwde op dat moment en zijn 10-jarige dochter lag naast hem te slapen.

 1. Dag van de Jeugdbeweging start met uitbundig feest op Grote Markt
  Kortrijk

  Dag van de Jeugdbewe­ging start met uitbundig feest op Grote Markt

  Drieduizend leden en vijfhonderd leiders van de dertig Kortrijkse jeugdbewegingen waren vrijdagochtend vroeg uitgenodigd voor een feest op de Grote Markt. Alle vrijwilligers in uniform werden er op een ontbijt getrakteerd. De kleinsten en hun ouders kregen een warm onthaal in een koffiehoek met springkasteel. Samen konden ze zo de Dag van de Jeugdbeweging voor het eerst in twee jaar, na een onderbreking door corona, feestelijk inzetten.
 2. Frank Depestele en Decospan VT Menen beginnen aan seizoen met verplaatsing bij Gent: “Het is meteen van moeten”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Frank Depestele en Decospan VT Menen beginnen aan seizoen met verplaat­sing bij Gent: “Het is meteen van moeten”

  Menen mag de competitie op gang serveren met een vrijdagavondmatch in en tegen Gent. Geen sinecure voor de jongens van Frank Depestele, al zou de opdracht een stuk makkelijker moeten worden door de schorsing van ex-Menen-speler Martijn Colson. “Dat betekent niet dat we daardoor al gewonnen spel hebben”, is de coach van Menen voorzichtig.