De vorige editie van het bloemenfeest lokte heel wat volk.
Volledig scherm
De vorige editie van het bloemenfeest lokte heel wat volk. © Mark Van Belleghem/Facebook Bloemenfeest

Tweede editie Bloemenfeest met onder andere Marino Punk

MenenDe tweede editie van het bloemenfeest in de Bloemenwijk in Menen gaat door op zondag 4 september. Onder andere Marino Punk komt mee de sfeer verzorgen. ‘s Avonds wordt het feest afgesloten met dansplaten van twee dj’s.

 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 2. Arm der wet toont ‘power’: politieagent duwt 30 keer 20 kilogram tijdens rondje bankdrukken aan tankstation in Harelbeke
  Harelbeke/Kortrijk/Kuurne/Deerlijk

  Arm der wet toont ‘power’: politie­agent duwt 30 keer 20 kilogram tijdens rondje bankdruk­ken aan tankstati­on in Harelbeke

  Daar zijn Patrick Lippens en Nicolas Depoorter van Pat-Nutrition weer. Tijdens hun nieuwste stunt, deze keer aan Tankstation Power in Harelbeke, overtuigden ze makkelijk een politieagent om even te bankdrukken. “Het was schitterend hoe die politieagent spontaan mee wilde doen”, vertelt het ondernemende duo. Ze zetten een filmpje op hun TikTok-kanaal, waar het al aan 300.000 views zit.