Drugsdealer Fabiano L. crashte na een achtervolging door de politie met zijn witte wagen in Harelbeke begin februari.
Volledig scherm
Drugsdealer Fabiano L. crashte na een achtervolging door de politie met zijn witte wagen in Harelbeke begin februari. © Facebook

Twee koppels terecht voor handel in kilo’s speed: “Wie bij de hond slaapt, krijgt zijn vlooien.”

Menen/Lo-Reninge/HarelbekeTwee koppels uit Menen en Lo-Reninge worden er van verdacht zo’n 95 kilogram speed te hebben verhandeld. De mannen zitten al sinds eind maart in de cel en riskeren voor de correctionele rechtbank effectieve celstraffen van 4 jaar. Een half miljoen euro drugsgeld moet volgens de openbare aanklager verbeurd verklaard worden.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Kentucky Fried Chicken opent in Ring Kortrijk eerste vestiging in West- én Oost-Vlaanderen: “Nooit meer naar Burger King en McDonald’s”
  Kortrijk

  Kentucky Fried Chicken opent in Ring Kortrijk eerste vestiging in West- én Oost-Vlaanderen: “Nooit meer naar Burger King en McDonald’s”

  Kentucky Fried Chicken heeft een veertiende vestiging in ons land. KFC werkt zo een blinde vlek weg, want de nieuwe KFC in winkelcentrum Ring Kortrijk is de eerste in West- én Oost-Vlaanderen. “Het blijft een uniek concept omdat KFC’s niet zo dik bezaaid zijn als andere fastfoodketens. We zijn trots om hen te verwelkomen”, zegt Charlotte Tahon, centrummanager van Ring Kortrijk.