De voorstelling van het Business Center & Facility Block op het transportcentrum LAR in december 2019
Volledig scherm
De voorstelling van het Business Center & Facility Block op het transportcentrum LAR in december 2019 © Maxime Petit

Twee jaar geleden nog voor 650.000 euro geïnvesteerd, nu zet stad gebouw op LAR te koop voor 2,75 miljoen

MenenDe stad Menen verkoopt een gebouw op de transportsite LAR. Begin 2020 werd het gebouw nog gerenoveerd met verschillende kantoorruimtes voor 650.000 euro. Nu hoopt de stad om er 2,75 miljoen euro voor te ontvangen.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Zeven jaar cel voor vader van 4 die inrijdt op oplegger: “Was vooraf bedachte poging om echtgenote te vermoorden”
  PREMIUM

  Zeven jaar cel voor vader van 4 die inrijdt op oplegger: “Was vooraf bedachte poging om echtgenote te vermoorden”

  Een 30-jarige man uit Rekkem (Menen) reed in oktober vorig jaar langs de E17 in Kortrijk wel degelijk met opzet in op een oplegger, met als doel om zijn echtgenote te vermoorden. Dat oordeelde de correctionele rechtbank van Kortrijk dinsdag. De man kreeg een effectieve celstraf van 7 jaar voor poging moord opgelegd, ondanks de steun die hij uit wel erg onverwachte hoek kreeg.
  Menen