Op het terras van café 't Jaar 30 in Moorsele deed zich in de zomer van 2019 de vechtpartij voor.
Volledig scherm
Op het terras van café 't Jaar 30 in Moorsele deed zich in de zomer van 2019 de vechtpartij voor. © Google Streetview

Trio terecht voor vechtpartij op terras café in Moorsele

Moorsele/Wevelgem/MenenTwee vrienden uit Menen en Wevelgem moesten zich woensdag voor de correctionele rechtbank van Kortrijk verantwoorden voor een vechtpartij op het terras van café ’t Jaar 30 in Moorsele (Wevelgem). Ook de stiefzoon van de uitbaatster stond terecht omdat hij klappen zou hebben uitgedeeld.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. “Dubbel gevaccineerde leerkrachten raken tot drie keer besmet en zijn serieus ziek”: Coronacrisis onhoudbaar in Katholieke Basisscholen Kortrijk
  PREMIUM
  Kortrijk

  “Dubbel gevacci­neer­de leerkrach­ten raken tot drie keer besmet en zijn serieus ziek”: Coronacri­sis onhoudbaar in Katholieke Basisscho­len Kortrijk

  Op een afkoelingsweek in het onderwijs is het nog wachten tot 20 december, maar in scholengemeenschap Katholieke Basisscholen Kortrijk (KBK) zitten momenteel twaalf klassen in quarantaine. “De leerkrachten zijn zeer flexibel, maar iedereen zit op het einde van zijn Latijn. Ik ben héél boos, ja. Dit is geen manier van werken meer”, vertelt KBK-woordvoerder Rik Bossuyt.