Steven Poincelet samen met zijn moeder Carine. Twee weken na een botsing met zijn motor overleed Steven aan zijn verwondingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Poincelet samen met zijn moeder Carine. Twee weken na een botsing met zijn motor overleed Steven aan zijn verwondingen. © RV

Steven (28) twee weken na zware botsing met motor toch overleden: “Familie heeft rollercoaster van emoties achter de rug”

Zwevegem/Spiere-Helkijn/MenenTwee weken nadat hij in Spiere-Helkijn een zwaar ongeval had met zijn motor, is Steven Poincelet (28) uit Zwevegem toch aan zijn verwondingen overleden. Zijn moeder, broer en zus hebben er heftige weken vol emoties opzitten maar herinneren zich Steven als een lieve, zorgzame jongen. “Zijn familie was alles en nu zijn we hem zo plots kwijt”, treurt zus Lisa.

  1. Simon Plaskie (Menen) geniet na van bekerstunt tegen Roeselare: “We staan nog niet in het Sportpaleis”
    VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË

    Simon Plaskie (Menen) geniet na van bekerstunt tegen Roeselare: “We staan nog niet in het Sportpa­leis”

    Woensdagavond heeft Decospan Volley Team Menen misschien wel dé stunt van het jaar gerealiseerd door de favorieten van Roeselare uit te schakelen in de kwartfinale van de Belgische beker. Roeselare speelt zowat jaarlijks de bekerfinale en won al veertien keer de ‘Belgian Cup’, maar nu werd het dus door de buren een hak gezet. Verrassend, maar ook verdiend. Vanavond wacht overigens al de volgende opdracht, met een competitiematch thuis tegen Achel.