Koen Devos en Anja Verheye van La Cravache zetten hun terras klaar
Volledig scherm
PREMIUM
Koen Devos en Anja Verheye van La Cravache zetten hun terras klaar © Maxime Petit

Prachtig zonneterras van La Cravache komende weken al volledig volzet: “Telefoon stond meteen roodgloeiend, na het goeie nieuws over 8 mei”

RekkemEén van de mooiste terrassen uit de streek vind je bij restaurant La Cravache in Rekkem. Zodra het nieuws over de heropening van de horeca bekendraakte, stroomden de reservaties dan ook binnen. “Wij zetten 45 stoelen uit, iets minder dan anders”, vertellen uitbaters Koen en Anja. “Voor het comfort van de klanten, voorzien we terrasverwarmers en een zeil tegen de regen. En nu maar hopen dat klanten niet afbellen.”

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Bende riskeert tot zeven jaar cel voor metaaldiefstallen: “Ze bedreigden zelfs politie met wapen”
  Brugge/Ieper/Dendermonde/Beringen

  Bende riskeert tot zeven jaar cel voor metaaldief­stal­len: “Ze bedreigden zelfs politie met wapen”

  Een bende van 27 Roemenen riskeert in de Brugse rechtbank celstraffen tot 7 jaar voor tal van metaaldiefstallen bij schroothandelaars, metaalbedrijven en spoorwegen. In onder meer Ieper, Brugge en Beringen maakte de bende volgens het Openbaar Ministerie honderdduizenden euro’s aan materiaal buit. “Ze schuwden geen geweld, want ze bedreigden zelfs de politie met een vuurwapen”, stelde procureur Christophe Bergez.