Een Peugeot 206 knalde met de rechterkant tegen de linkerachterkant van een geparkeerde oplegger langs de N58 in Rekkem.
Volledig scherm
Een Peugeot 206 knalde met de rechterkant tegen de linkerachterkant van een geparkeerde oplegger langs de N58 in Rekkem. © LSI

Passagierster ontsnapt aan dood na klap tegen vrachtwagen in Rekkem, bestuurder verdwijnt met de noorderzon

RekkemLangs de N58 in Rekkem (Menen) is zaterdagnacht een Franse passagierster uit Tourcoing aan de dood ontsnapt. De Peugeot 206 waarin ze zat, knalde met de rechterkant tegen een geparkeerde vrachtwagen. Ze liep slechts lichte verwondingen op. De chauffeur en een tweede passagierster bleven ongedeerd.

  1. Nieuw buurtpark Sint-Janswijk klaar in 2025: “Bekommernissen buurtbewoners allemaal meegenomen”
    PREMIUM
    Kortrijk

    Nieuw buurtpark Sint-Jans­wijk klaar in 2025: “Bekommer­nis­sen buurtbewo­ners allemaal meegenomen”

    In 2025 moet het nieuw stadspark in de Sint-Janswijk eindelijk klaar zijn. Na 24 jaar plannen die afgekeurd werden en nog eens nieuwe plannen is er een definitief voorontwerp. De plannen om de V-Tex-site vol huizen te zetten werd destijds afgevoerd na protest van de buurtbewoners. Het huidige plan voorziet 34 woonunits en een park van 1,7 hectare. “Het middengebouw wordt gedeeltelijk behouden en wordt de nieuwe buurthal, de natuur wordt versterkt met ook tal van speelelementen”, zegt schepen van Bouwen Wout Maddens (Team Burgemeester).