Baby Djulia Macrez en baby Assya Cloët
Volledig scherm
PREMIUM
Baby Djulia Macrez en baby Assya Cloët © Maxime Petit

“Pas geboren en al tante, daar zal ze later mee kunnen uitpakken!”: nu ook grote zus (17) van mirakelbaby Djulia bevallen

menenDe spoedkeizersnede op Nieuwjaar, waarbij de premature baby Djulia op het nippertje werd gered, krijgt nog een mooi vervolg. De oudste dochter van mama Patricia is nu zelf bevallen van baby Assya. Dat maakt van Patricia wel een hele jonge oma, met 35 lentes. “Heel leuk dat onze dochtertjes zo weinig verschillen in leeftijd”, zegt mama Morgane.

  1. Menen flirt met puntenverlies tegen hekkensluiter
    VOLLEYBAL - LOTTO LEAGUE

    Menen flirt met puntenver­lies tegen hekkenslui­ter

    Geen makkelijke avond voor de troepen van Frank Depestele tegen de rode lantaarn. De thuisploeg liet een paar basisspelers rusten maar ook met de gewijzigde ploeg leek Menen aanvankelijk op weg naar een simpele zege. Basile Dermaux toonde zich outstanding in de eerste twee spelletjes maar hij zou nadien -net als de rest van zijn ploegmaats- gas moeten terug nemen. Achel kwam beter voor de dag vanaf het derde spel en vooral het middencompartiment toonde zich secuur terwijl de hoekaanvallers bij Menen het noorden kwijt geraakten. De thuisploeg had alles onder controle in het laatste spel (16-11 en 18-13) maar het liet zich nog bijna ringeloren door de enthousiaste Limburgers. Staples nam een prominente rol op maar het was Gortzak die Achel op voorsprong serveerde (22-23). Ook de eerste setbal was voor de bezoekers, toch was het Van Hoyweghen die de drie punten toch aan Menen schonk. Bij Achel voelden ze zich bestolen door de wedstrijdleiding. Dankzij de overwinning is Menen nu helemaal zeker van een plekje in de play-offs met de zes beste ploegen. Achel geraakt niet weg van de laatste plek. (MPM)