Het einde van Decospan VT Menen. Sfeerbeeld van de dinsdagtraining.
Volledig scherm
PREMIUM
Het einde van Decospan VT Menen. Sfeerbeeld van de dinsdagtraining. © Maxime Petit

Nieuws dat Decospan Volley Team niet meer op hoogste niveau zal spelen, komt hard aan in Menen: “Kijken met bestuur of er een tussenoplossing mogelijk is”

MenenHet nieuws kwam maandagavond als een donderslag bij heldere hemel. Mede door de coronacrisis zal Decospan Volley Team Menen volgend jaar na twintig jaar niet meer aantreden op het hoogste niveau. Supporters, vrijwilligers en spelers zijn er het hart van in. “Het is een enorme aderlating voor de uitstraling van de stad”, zegt burgemeester Eddy Lust (Open Vld).

  1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.