Het pop-upspeeldorp van Dadipark was een schot in de roos.
Volledig scherm
Het pop-upspeeldorp van Dadipark was een schot in de roos. © Maxime Petit

Na 19 jaar nog altijd de max: pop-up van Dadipark lokt 20.000 bezoekers in drie weken

DADIZELE/WEVELGEM/GULLEGEM/LAUWENa drie weken valt vandaag het doek over het pop-uprecreatiepark Dadipark in Dadizele. Voorzitter Giovanni Maes van vzw Heeren Deweer kijkt tevreden terug.  “We schatten het aantal bezoekers op 15.000 à 20.000. Zo’n opkomst hadden we nooit verwacht. Het is echt zot.”

  1. Burgemeester reageert op zware uitlatingen van Bart Pynket: “Hij was met vakantie en vond het blijkbaar niet nodig om de bevoegde diensten daarvan op de hoogte te brengen”

    Burgemees­ter reageert op zware uitlatin­gen van Bart Pynket: “Hij was met vakantie en vond het blijkbaar niet nodig om de bevoegde diensten daarvan op de hoogte te brengen”

    Burgemeester Youro Casier (Vooruit) reageert op de zware uitlatingen van de ontslagnemende gemeenteraadsvoorzitter Bart Pynket (stadslijst Open Vld-Groen-Positief Project). “Onze diensten hebben de afgelopen weken voor het vastleggen van de agenda van de gemeenteraad (dinsdagavond, red) meermaals met hem contact opgenomen”, zegt de burgemeester. “Nooit kwam er enige reactie. Bart Pynket was met vakantie en vond het blijkbaar niet nodig om de bevoegde diensten daarvan op de hoogte te brengen.”