Er staan sinds dinsdag drie extra mobiele camera's op de Markt die toch wat terrasruimte innemen.
Volledig scherm
Er staan sinds dinsdag drie extra mobiele camera's op de Markt die toch wat terrasruimte innemen. © Maxime Petit

Mobiele camera’s op Grote Markt

 1. Van De Panne tot Eupen, slimme palen met gratis zonnecrème veroveren Vlaanderen: “We zitten al aan ruim 65.000 smeerbeurten”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Van De Panne tot Eupen, slimme palen met gratis zonnecrème veroveren Vlaanderen: “We zitten al aan ruim 65.000 smeerbeur­ten”

  De SMOT-spots, pas vier maanden geleden voorgesteld in Kortrijk, palmen al heel Vlaanderen in. Er staan momenteel op 76 locaties slimme palen met gratis zonnecrème in, van De Panne aan onze kust tot Eupen in de Hoge Venen. “We zitten aan ruim 65.000 smeerbeurten en hopen eind deze zomer de kaap van 100.000 te halen”, zegt medezaakvoerder Jacob Leysen uit Kortrijk. “Huidkankerpreventie is en blijft een belangrijk thema. Vooral dat verklaart het succes van onze SMOT-spots. We willen nu ook Europees doorbreken, onder meer via het circuit van festivals.”
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Dansdroom spat na knieblessures uit elkaar, nu mikt Miss Fashion finaliste Alexine (20) op doorbraak als model
  Kortrijk

  Dansdroom spat na knieblessu­res uit elkaar, nu mikt Miss Fashion finaliste Alexine (20) op doorbraak als model

  Alexine Van Herp (20) had een plan: een eigen dansschool openen. Die droom ging twee jaar geleden in rook op nadat haar knie tijdens danslessen enkele keren uit de kom ging. Maar het leven zit vol verrassingen, want Alexine zit nu in de finale van Miss Fashion. Een doorbraak als model wenkt. “Miss Fashion is geen vleeskeuring op zich, hoe je bent als persoon is belangrijker.”