Benjamin Dalle (CD&V), Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media, bezocht de nieuwe radiostudio van Jess FM in Menen.
Volledig scherm
Benjamin Dalle (CD&V), Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media, bezocht de nieuwe radiostudio van Jess FM in Menen. © Maxime Petit

Minister Dalle bezoekt nieuwe radiostudio Jess FM

MenenVlaams Minister van Media heeft vrijdag de nieuwe radiostudio van Jess FM in de Ieperstraat in Menen bezocht. Bij Jess FM sleurden ze de minister meteen voor de microfoon. “Heel leuk dat jullie op de hoek van de straat gelegen zijn en dat iedereen kan binnenkijken”, zei de minister die duidelijk onder de indruk was.

 1. Rhizo houdt scholen open, met minimum aan afstandsonderwijs: “Beste oplossing voor onze jongeren”
  Kortrijk

  Rhizo houdt scholen open, met minimum aan afstandson­der­wijs: “Beste oplossing voor onze jongeren”

  Rhizo, de secundaire scholengroep telt 4.000 leerlingen en 900 leerkrachten, houdt momenteel alle vestigingen open. “We kunnen het nog steeds veilig organiseren. Het is een hele uitdaging omdat er hybride lesgegeven wordt en personeel soms ook uitvalt, maar we vinden het nog steeds de beste oplossing voor onze jongeren”, zegt algemeen Rhizo-directeur Nancy Dedeurwaerder.
 2. Simon Plaskie (Menen) geniet na van bekerstunt tegen Roeselare: “We staan nog niet in het Sportpaleis”
  VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË

  Simon Plaskie (Menen) geniet na van bekerstunt tegen Roeselare: “We staan nog niet in het Sportpa­leis”

  Woensdagavond heeft Decospan Volley Team Menen misschien wel dé stunt van het jaar gerealiseerd door de favorieten van Roeselare uit te schakelen in de kwartfinale van de Belgische beker. Roeselare speelt zowat jaarlijks de bekerfinale en won al veertien keer de ‘Belgian Cup’, maar nu werd het dus door de buren een hak gezet. Verrassend, maar ook verdiend. Vanavond wacht overigens al de volgende opdracht, met een competitiematch thuis tegen Achel.