De gemeenteraad keurde de toetreding tot de statiegeldalliantie toe.
Volledig scherm
De gemeenteraad keurde de toetreding tot de statiegeldalliantie toe. © Xavier Coppens

Menen sluit zich eindelijk aan bij de statiegeldalliantie

3 reacties

 • eddy verhas

  2 jaar geleden
  Nu nog goede controle en ferme gasboetes, ik ben hélemaal PRO!!!
 • Jos Burgers

  2 jaar geleden
  Jammer, dat we hier zo dicht bij Frankrijk, lees Auchan, wonen. Wat gaat er gebeuren om dit te controleren, laat staan statiegeld op te leggen.
 • Johnny Dujardin

  2 jaar geleden
  Proficiat,eindelijk een ernstige poging om sluikstorten tegen re gaan. Nu nog controle systeem en boetes op punt stellen ,samen met motivering campagnes in de scholen.
 1. Restaurant-tapasbar Maddox op Grote Markt wapent zich met houten chalet tegen slecht weer: “Wie reserveert, zit altijd droog”
  Kortrijk

  Restaurant-tapas­bar Maddox op Grote Markt wapent zich met houten chalet tegen slecht weer: “Wie reserveert, zit altijd droog”

  De horeca op de Grote Markt laat de terrasjes aanrukken. Blikvanger is een houten chalet, bij Maddox. “Ik wil zekerheid dat klanten, die hier reserveren, droog zitten. Zodat we niemand hoeven af te bellen. Want we pakken met een volledige zomerkaart uit. Zónder prijsstijgingen, we willen niet dat onze klanten opdraaien voor de problemen in de horeca”, zegt Jonathan Beke (40). Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Leiestreek kan je hier (her)lezen.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op