Martine Fournier
Volledig scherm
Martine Fournier © Foto XCR

Martine Fournier blij met persoonlijk resultaat: “Hoogste score ooit”

 1. Gepensioneerd slager van de Kalfvaart Etienne Hollebeke (84) overleden: “Hij sukkelde al even met zijn gezondheid. En toen kwam dat vervloekte virus”
  Ieper

  Gepensio­neerd slager van de Kalfvaart Etienne Hollebeke (84) overleden: “Hij sukkelde al even met zijn gezondheid. En toen kwam dat vervloekte virus”

  In Ieper is gepensioneerd slager van de Ieperse Kalfvaartwijk Etienne Hollebeke op 84-jarige leeftijd overleden. Hij verbleef sinds het voorjaar in woonzorgcentrum Huize Wieltjesgracht, sukkelde al even met de gezondheid en liep uiteindelijk ook nog het coronavirus op. “Hij was op het einde van zijn krachten maar corona gaf de doodsteek”, aldus zoon Philippe.
 2. Opnieuw sterke stijging aantal coronapatiënten AZ Delta in enkele dagen tijd: 115 patiënten in drie campussen
  ROESELARE / MENEN / TORHOUT

  Opnieuw sterke stijging aantal coronapa­tiën­ten AZ Delta in enkele dagen tijd: 115 patiënten in drie campussen

  In het AZ Delta is het aantal opgenomen coronapatiënten opgelopen tot 115. Daarvan liggen 13 patiënten op intensieve zorgen. De stijging van het aantal patiënten gaat erg snel, vorige week donderdag ging het nog om 67 patiënten, op 15 oktober waren het er nog maar amper 26. “Volg strikt de maatregelen na, er is geen ruimte meer om de kantjes er af te lopen”, stelt longarts Ingel Demedts van het AZ Delta in een open brief.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery