Marino Punk en Luc Dufourmont doen bewoners rusthuizen en serviceflats dansen

Marino Punk en Luc Dufourmont verrasten woensdagnamiddag de bewoners van de woonzorgentra Andante en Ceres en twee serviceflats in Menen met een optreden. Die optredens deden de bewoners, die ondertussen al een geruime tijd geen bezoek meer mogen ontvangen, erg veel deugd. “Heel wat mensen begonnen spontaan te dansen”, zegt directeur Patrick Plancke. 

  1. KV Kortrijk ontvangt Anderlecht zonder publiek: “Teleurgesteld, we deden er àlles aan om het zo coronaveilig te houden”
    Kortrijk

    KV Kortrijk ontvangt Anderlecht zonder publiek: “Teleurge­steld, we deden er àlles aan om het zo coronavei­lig te houden”

    De stilte regeert vrijdagavond in het Guldensporenstadion, waar ‘de Kerels’ RSC Anderlecht ontvangen. De 2.200 al geregistreerde supporters blijven thuis, nu de coronamaatregelen verder verstrengen. “We zijn teleurgesteld, onze medewerkers hebben zich in alle bochten gewrongen om het zo coronaveilig mogelijk te maken”, zegt commercieel KVK-manager Jelle Brulez. “Laat me wel ook duidelijk zijn dat we als club niet boven het maatschappelijk belang staan. We zijn geen virologen en pretenderen zeker niet dat we het beter weten.”