MENEN: op de beelden is te zien hoe een volwassen man een tiener onder meer een kopstoot geeft.
Volledig scherm
MENEN: op de beelden is te zien hoe een volwassen man een tiener onder meer een kopstoot geeft. © RV

Man deelt in stadspark kopstoot en trappen uit aan tiener in Menen

MenenOp sociale media circuleren beelden van een vechtpartij in het stadspark Park Ter Walle in Menen. Op die beelden is te zien hoe een volwassen man een tiener een kopstoot en nog enkele trappen geeft.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Wzc Wieltjesgracht zet in op buurtwerking met d’Oude Kapelle: “Het bruisend middelpunt in de buurt voor alle generaties”
  Ieper

  Wzc Wieltjes­gracht zet in op buurtwer­king met d’Oude Kapelle: “Het bruisend middelpunt in de buurt voor alle generaties”

  De naam d’Oude Kapelle verwijst naar de voormalige Onze Lieve Vrouw Gasthuiskapel, gelegen aan de Lange Torhoutstraat in Ieper. De kapel maakte deel uit van de Onze-Lieve-Vrouwgasthuis. Op de site bevindt zich nu het woon- en zorgcentrum Wieltjesgracht. “Sinds enige tijd is er steeds meer aandacht voor buurtgerichte zorg, een tendens waar ook Wieltjesgracht aan meewerkt”, zegt buurtzorgcoördinator Maddy Decroix. “Dat doen we bijvoorbeeld door het aanbieden van assistentiewoningen, warme maaltijden aan huis en dagopvang in Het Torrehof. Nu komt daar ook het buurthuis bij.”