Met zijn Porsche had de gepensioneerde marktkramer een ongeval.
Volledig scherm
Met zijn Porsche had de gepensioneerde marktkramer een ongeval. © Christoph Schmidt/dpa

Maand rijverbod voor dronken ex-marktkramer na ongeval met Porsche

MenenEen 77-jarige ex-marktkramer uit Menen zal zijn Porsche een maand langs de kant moeten laten staan. Hij liep donderdag een veroordeling voor de politierechtbank in Kortrijk op omdat hij in dronken toestand een ongeval had met zijn Porsche.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. LEVENSVERHAAL. ‘Weldoener’ en ereschepen Raymond Neirynck (94) overleden: “Hij schonk 300.000 euro weg, want mensen met een beperking lagen hem na aan het hart”
  PREMIUM

  LEVENSVER­HAAL. ‘Weldoener’ en ereschepen Raymond Neirynck (94) overleden: “Hij schonk 300.000 euro weg, want mensen met een beperking lagen hem na aan het hart”

  In de laatste jaren van zijn leven schonk de Meense ereschepen Raymond Neirynck, die woensdag op 94-jarige leeftijd overleed, volop aan goede doelen. “Zijn zoon Luc was zelf gehandicapt, en Raymond is zich altijd voor mensen met een beperking blijven inzetten”, vertelt zijn broer Freddy (76), die de jongste tijd een steeds hechtere band met Raymond kreeg.
  Menen
 3. Op termijn wil de stad Wervik op een tiental plaatsen in Wervik, Geluwe, Kruiseke en Ter Hand extra laadpalen installeren

  Op termijn wil de stad Wervik op een tiental plaatsen in Wervik, Geluwe, Kruiseke en Ter Hand extra laadpalen installe­ren

  Op termijn wil de stad Wervik op een tiental plaatsen in Wervik, Geluwe, Kruiseke en Ter Hand extra laadpalen voor elektrische en hybride auto’s installeren Begin maart deed het hiervoor een voorstel van verschillende strategische locaties. De concessiehouder Total Energies beslist of deze locaties weerhouden worden of niet. De aanvraag indienen is geen garantie dat deze laadpunten er ook komen.
  Wervik