Lord of the Wings heropent op Ons Dorp.
Volledig scherm
Lord of the Wings heropent op Ons Dorp. © Maxime Petit

Johan (46) en Adeliya (37) heropenen Foodbar Lord of The Wings in voormalig café Vissershof: “Het pand heeft me altijd aangesproken”

MenenJohan en Adeliya Vandamme zijn met hun Foodbar Lord Of The Wings verhuisd van de Grote Markt in Menen naar het voormalig café Vissershof op Ons Dorp. Na een maandenlange renovatie is het koppel klaar om hun populaire foodbar opnieuw te openen. “Behalve een deeltje van de vloer is alles vernieuwd”, vertellen Johan en Adeliya.

 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 3. Tien jaar na zijn overlijden organiseert de familie van Hans (43) een wandeling: “Deelnemers kunnen naar hartelust herinneringen ophalen aan Hans”
  PREMIUM
  Wevelgem

  Tien jaar na zijn overlijden organi­seert de familie van Hans (43) een wandeling: “Deelnemers kunnen naar hartelust herinnerin­gen ophalen aan Hans”

  Tien jaar geleden overleed muziekleerkracht Hans Vanhauwaert uit Wevelgem op 43-jarige leeftijd. Zijn familie organiseert nu ‘Op Hans 2.0’, een benefiet met onder andere een Walk To Remember waarbij je passeert op plaatsen die belangrijk waren voor Hans. “We hebben al 250 inschrijvingen, het doet deugd dat zoveel mensen nog altijd aan Hans denken”, vertelt zijn weduwe Mieke Vanlauwe.