Door het ongeval was de Ieperstraat een tijdlang volledig afgesloten voor het verkeer
Volledig scherm
Door het ongeval was de Ieperstraat een tijdlang volledig afgesloten voor het verkeer © Alexander Haezebrouck

Ieperstraat tijdlang volledig afgesloten kop-staartbotsing

MenenDe Ieperstraat in Menen is zaterdagnamiddag een tijdlang volledig afgesloten geweest na een kop-staartbotsing. Een jonge bestuurder had niet gezien dat zijn voorligger remde om een fietser over te laten en kon een aanrijding niet meer vermijden. Eén kindje werd uit voorzorg afgevoerd naar het ziekenhuis.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.