Horrorjaar voor busbedrijf Herman & Vandamme

MENENHet zit busbedrijf Herman & Vandamme uit Menen, dat busreizen organiseert, dit jaar allerminst mee. In juli overleed stichter Alain Herman op 60-jarige leeftijd aan een hersenbloeding en maandag werden 10 reizigers in Spanje afgevoerd naar het ziekenhuis door een CO-vergiftiging op de bus. "Dit jaar is inderdaad niet voor herhaling vatbaar", klinkt het bij zaakvoerster Aline Herman (30).

 1. Kraan om bomen en struikgewas te snoeien kantelt aan afrit Gullegem
  Gullegem

  Kraan om bomen en struikge­was te snoeien kantelt aan afrit Gullegem

  Een kraan die werd ingezet om bomen en struikgewas aan de zijkanten van de autosnelweg te snoeien, kantelde dinsdagmorgen op een helling aan de afrit Gullegem van de A19. Arbeiders waren bezig met snoeiwerken op een helling toen de kraan plots ging kantelen. Het gevaarte kwam op de zijkant in de berm terecht. Niemand raakte gewond. Door het ongeval was de linkerrijstrook ter hoogte van de afrit Gullegem in de richting van Ieper urenlang afgesloten voor het verkeer.
 2. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"