Grensrock lokte vroeger duizenden festivalgangers naar het Brouwerspark.
Volledig scherm
Grensrock lokte vroeger duizenden festivalgangers naar het Brouwerspark. © Maxime Petit

Grensrock na twee afgelaste edities terug: “Met topaffiche en op nieuwe locatie”

MENENHet aftellen naar Grensrock 2022 kan beginnen nu het bestuur bevestigt dat de volgende editie wel degelijk plaatsgrijpt. Meer zelfs: het festival pakt uit met een gloednieuwe huisstijl en verhuist van het Brouwerspark naar Park ter Walle. Ook de affiche staat al helemaal vast. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Menen voorziet bomvolle zomeragenda met Boulevard Solar: “Een hele zomer lang sport, spel en cultuur”
  Menen

  Menen voorziet bomvolle zomeragen­da met Boulevard Solar: “Een hele zomer lang sport, spel en cultuur”

  De stad Menen pakt ook dit jaar uit met Boulevard Solar. Een zomerprogramma dat de stad twee jaar geleden in zeven haasten in elkaar bokste in tijden van corona om de Menenaars toch een leuke zomer te bezorgen. Dat werd enorm gesmaakt en is nu enorm uitgebreid. “Corona is er niet langer en dus gaan we nadien evalueren hoe het werkt in normale tijden”, zegt schepen van Cultuur Griet Vanryckegem (N-VA).