Goochelaar en postbode Pascal Vangheluwe overleed op 58-jarige leeftijd.
Volledig scherm
Goochelaar en postbode Pascal Vangheluwe overleed op 58-jarige leeftijd. © RV

Goochelende postbode Michael Davenport (58) overleden

GELUWE/MENENIn het AZ Delta in Menen is gewezen postbode Pascal Vangheluwe (58) uit Geluwe overleden. Destijds was hij als Michael Davenport goochelaar en illusionist. “Twintig jaar lang traden we samen op”, zegt echtgenote Vera Catry. “Hij laat een grote leegte achter. Pascal was zo’n bezige bij.”

 1. Howest-opleiding Built Environment is primeur voor België: “Met stadsbouwers meer ruimte aan natuur geven en verharding terugdringen”
  Kortrijk

  Howest-opleiding Built Environ­ment is primeur voor België: “Met stadsbou­wers meer ruimte aan natuur geven en verharding terugdrin­gen”

  De hogeschool West-Vlaanderen biedt vanaf september 2023 Built Environment aan, uniek in België. “De driejarige innovatieve bacheloropleiding speelt in op de behoefte om verantwoord om te gaan met bebouwde ruimte, hoe en waar die ingepland wordt, welke materialen verantwoord zijn en hoe de verhouding tussen natuur en bebouwde ruimte optimaal geschaald wordt”, licht algemeen Howest-directeur Lode De Geyter de keuze voor de nieuwe bachelor toe.
 2. “Pas geboren en al tante, daar zal ze later mee kunnen uitpakken!”: nu ook grote zus (17) van mirakelbaby Djulia bevallen
  PREMIUM
  menen

  “Pas geboren en al tante, daar zal ze later mee kunnen uitpakken!”: nu ook grote zus (17) van mirakelba­by Djulia bevallen

  De spoedkeizersnede op Nieuwjaar, waarbij de premature baby Djulia op het nippertje werd gered, krijgt nog een mooi vervolg. De oudste dochter van mama Patricia is nu zelf bevallen van baby Assya. Dat maakt van Patricia wel een hele jonge oma, met 35 lentes. “Heel leuk dat onze dochtertjes zo weinig verschillen in leeftijd”, zegt mama Morgane.