C. krijgt niet zomaar haar rijbewijs terug. Eerst moet ze met goed gevolg medische en psychologische testen doorstaan.
Volledig scherm
C. krijgt niet zomaar haar rijbewijs terug. Eerst moet ze met goed gevolg medische en psychologische testen doorstaan. © Hans Verbeke

‘Gelegenheidsdrinker’ maakt zware brokken onder invloed van alcohol

Een vrouw uit Menen mag van de politierechter twee maanden niet met de wagen rijden omdat ze nog maar eens stuurde onder invloed van alcohol en zo bovendien ook een ongeval veroorzaakte. “De volgende keer zal ik geen medelijden meer tonen”, zei de rechter.

0 reacties

  1. Eindrapport Ventilus-intendant integraal online beschikbaar: “Robuust, betrouwbaar net is belangrijk, maar voorzorg is aangewezen wat gezondheidsrisico’s betreft”
    West-Vlaanderen

    Eindrap­port Ventilus-intendant integraal online beschik­baar: “Robuust, betrouw­baar net is belangrijk, maar voorzorg is aangewezen wat gezondheidsrisico’s betreft”

    Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft vandaag het eindrapport van Ventilus-intendant Guy Vloebergh integraal online laten plaatsen, iets waar zowel de burgerplatformen als Vlaams Belang al langer vragende partij voor waren. Het lijvige document telt 157 pagina’s en is te raadplegen via de website van het departement Omgeving. We overlopen even de conclusies en de aanbevelingen van de intendant.