De combi en de Volkswagen raakten beschadigd.
Volledig scherm
De combi en de Volkswagen raakten beschadigd. © Foto Petit

Fransen rijden opzettelijk twee keer combi aan

 1. Geen 10.000 toeschouwers welkom op Urban Cross, politie en stewards waken: “Kom niet kijken, zet thuis uw tv aan”
  Kortrijk

  Geen 10.000 toeschou­wers welkom op Urban Cross, politie en stewards waken: “Kom niet kijken, zet thuis uw tv aan”

  De Leieboorden nabij de College- en Groeningebrug vormen voor de tweede keer het decor voor de CAPS Urban Cross Kortrijk, op zaterdag 28 november. De eerste editie lokte vorig jaar bijna 10.000 toeschouwers, maar deze keer is niemand er welkom door de coronamaatregelen. “Zestig agenten en veertig stewards houden de wacht. Blijf weg, want overtreders riskeren een coronaboete van 250 euro”, waarschuwt schepen van Sport Arne Vandendriessche.
 2. Voka West-Vlaanderen vraagt heropening van de winkels: “Het kan veilig door bijvoorbeeld te werken op afspraak”
  West-Vlaanderen

  Voka West-Vlaanderen vraagt heropening van de winkels: “Het kan veilig door bijvoor­beeld te werken op afspraak”

  In aanloop naar het Overlegcomité van komende vrijdag vraagt Voka West-Vlaanderen duidelijkheid over de coronastrategie in december en de eerste jaarhelft van 2021. “Een eerste stap is de heropening van alle winkels, met bijkomende veiligheidsmaatregelen. Daarnaast vragen we snel een helder plan voor de komende 7 maanden om een derde golf en het bijhorende jojo-effect te vermijden.”
 3. 400.000 euro voor beveiliging E17-snelwegparkings tegen transmigratie en seks in bosjes, aan wijk Rodenburg en stadsgroen Marionetten
  Marke

  400.000 euro voor beveili­ging E17-snelwegpar­kings tegen transmigra­tie en seks in bosjes, aan wijk Rodenburg en stadsgroen Marionet­ten

  Vlaams minister van Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) trekt 400.000 euro uit voor het beter afsluiten van beide snelwegparkings langs de E17 in Marke. De ingrepen kaderen in de aanpak van problemen met transmigranten. Mensen hebben ook seks in de bosjes nabij de parkings en laten er gebruikte condooms achter. Er is ook sprake van druggebruik en truckers die hun behoefte doen in de bosjes. De ingrepen op de E17-parkings in Marke zijn in 2021 gepland.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren