De Peugeot liep zware schade op, na de botsing achter op een vrachtwagen langs de E17 in Rekkem.
Volledig scherm
De Peugeot liep zware schade op, na de botsing achter op een vrachtwagen langs de E17 in Rekkem. © Alexander Haezebrouck

Franse automobilist rijdt in op vrachtwagen op E17: bestuurder ongedeerd

RekkemOp de E17 in Rekkem, maar nu eens niet in de richting van de Franse grens, gebeurde maandagmiddag een kop-staart botsing. Daarbij liep een personenwagen zware schade op. De bestuurder bleef ongedeerd.

 1. Depart XXL klokt af op 20.000 bezoekers: “Kortrijk heeft nood aan permanent evenementenplein”
  Kortrijk

  Depart XXL klokt af op 20.000 bezoekers: “Kortrijk heeft nood aan permanent evenemen­ten­plein”

  Het doek is gevallen over Depart XXL op het Nelson Mandelaplein. Het eerste coronaveilig evenementenplein van Vlaanderen ontving 20.000 bezoekers, verspreid over 21 evenementen. “Kortrijk heeft een permanent evenementenplein nodig”, vindt Gaël Agneray van Festival For Friends. De stad Kortrijk bekijkt de haalbaarheid, maar er is sowieso ook de indoor stadshal Depart, met een maximumcapaciteit van duizend mensen.
 1. Aanhouding 25-jarige flatbewoner die zwaargewonde overbuurvrouw geen hulp bood verlengd
  Kortrijk / Ieper

  Aanhouding 25-jarige flatbewo­ner die zwaargewon­de overbuur­vrouw geen hulp bood verlengd

  De 25-jarige bewoner van het appartement in de Minister Tacklaan in Kortrijk is verder aangehouden voor schuldig verzuim. Dat heeft de raadkamer dinsdag beslist. Zijn 30-jarige zus uit Ieper, die zijn overbuurvrouw in elkaar sloeg en levensgevaarlijk verwondde, verschijnt vrijdag voor de raadkamer in Kortrijk. Zij wordt verdacht van poging tot moord. De man van schuldig verzuim.