De brandweer moest woensdagavond uitrukken naar de Carrefour.
Volledig scherm
De brandweer moest woensdagavond uitrukken naar de Carrefour. © Alexander Haezebrouck

Even paniek in Carrefour, maar gaslek blijkt waterlek te zijn

Woensdag brak even paniek uit in de Carrefour langs de Ieperstraat in Menen toen er bij werkzaamheden in de winkel plots een leiding werd geraakt. Omdat er werd gevreesd dat het om een gaslek ging, werd de winkel meteen ontruimd. 

1 reactie

 • Regine Tytgat

  2 jaar geleden
  Er was hier een enorme file in onze straat. Iedereen werd langs hier omgeleid en we dachten aan een ongeval. Gelukkig is het minder erg.
 1. Artistiek buurtproject Vraagstraat verspreidt wéér brief in drie talen: “We nemen in alle toonaarden afstand van het schrijven”
  Kortrijk

  Artistiek buurtpro­ject Vraag­straat verspreidt wéér brief in drie talen: “We nemen in alle toonaarden afstand van het schrijven”

  Het artistiek buurtproject Vraagstraat blijft brieven in drie talen verspreiden: Nederlands, Frans en Engels. Nochtans werd de stad Kortrijk eerder al door de Vaste Commissie voor Taaltoezicht op de vingers getikt. “Het is een onbegrijpelijke fout, ik ben razend”, zegt schepen van Cultuur Axel Ronse (N-VA). “Brieven vanuit de stad moeten àltijd in het Nederlands en enkel in het Nederlands.”