De eerste editie van WallFest in Menen loste alle verwachtingen in.
Volledig scherm
De eerste editie van WallFest in Menen loste alle verwachtingen in. © Maxime Petit

Eerste editie festival WallFest schot in de roos: “Eén groot feest, geen incidenten””

MENENZo’n vierhond fuivers vonden zaterdag de weg naar de eerste editie van het festival WallFest in CC de Steiger. De bezoekers kregen muziekgroepen en dj’s voorgeschoteld en dat concept sloeg duidelijk aan. Tot sluitingstijd stond de dansvloer voor het podium bomvol.

  1. Boerenprotest stuurt verkeer ook in West-Vlaanderen hele namiddag in de war: “Enige manier waarop we de regering naar ons kunnen doen luisteren”
    Roeselare/Ieper/Tielt/Kortrijk/Poperinge

    Boerenpro­test stuurt verkeer ook in West-Vlaanderen hele namiddag in de war: “Enige manier waarop we de regering naar ons kunnen doen luisteren”

    Duizend tractoren uit alle uithoeken van West-Vlaanderen hebben woensdagnamiddag het verkeer in de provincie op verschillende plaatsen in de war gestuurd. Op de R32 in Roeselare verzamelden alle boeren drie uur lang en maakten alle verkeer onmogelijk. De combinatie met een ongeval op de E403 in Rollegem-Kapelle en een brandende vrachtwagen op de A19 in Menen maakte de situatie voor veel automobilisten nog erger. De terugtocht van de tractoren zorgde ook in de avondspits nog voor heel wat hinder.