Bij een inbraak in hun woning langs de Vooruitgangstraat in Menen speelden Lisa Florin en haar partner een fiets met opvallende witte mand kwijt maar ook een gouden armbandje (hier een foto van het bandje toen de naam 'Rosie' er nog niet in gegraveerd was) van hun zes weken oude dochtertje.
Volledig scherm
Bij een inbraak in hun woning langs de Vooruitgangstraat in Menen speelden Lisa Florin en haar partner een fiets met opvallende witte mand kwijt maar ook een gouden armbandje (hier een foto van het bandje toen de naam 'Rosie' er nog niet in gegraveerd was) van hun zes weken oude dochtertje. © Maxime Petit

Dieven aan de haal met spaarpot en gouden armbandje van zes weken oude Rosie: “Wie doet nu zoiets?”

MenenLisa Florin (30) uit Menen en haar partner zijn kwaad. Ze werden het slachtoffer van inbrekers en die namen ook een gouden armbandje mee van hun pasgeboren dochtertje Rosie. “Ons meisje heeft de armband nog niet eens kunnen dragen”, zegt Lisa. “Hopelijk krijgen we het ooit terug.”

 1. Drie nieuwe ereschepenen krijgen een unieke pin in de vorm van een champagnecapsule: “Het zijn betrouwbare en loyale collega’s geweest”

  Drie nieuwe ereschepe­nen krijgen een unieke pin in de vorm van een champagne­cap­su­le: “Het zijn betrouwba­re en loyale collega’s geweest”

  Sonny Ghesquière is directeur van de woonmaatschappij Impuls Menen-Wervik. In september 2021 nam hij verrassend ontslag als gemeenteraadslid. “Ik blik heel tevreden terug”, klinkt het. “De burgemeester en ikzelf hebben altijd goed samengewerkt. Het was boeiend. Ik had niet altijd de appreciatie van de ambtenarij. Het was nu en dan een sleuren. Met heel veel mensen heb ik goed samengewerkt.”
  Wervik
 2. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.