Op de werf voor het nieuwe kantoorgebouw van MLS in Menen waren dieven aan de slag.
Volledig scherm
Op de werf voor het nieuwe kantoorgebouw van MLS in Menen waren dieven aan de slag. © Google Streetview

Dieven aan de haal met collectoren verwarming op werf nieuw kantoorgebouw MLS in Menen

MenenDieven zijn op de werf voor het nieuwe kantoorgebouw van de distributeur van labomateriaal MLS in Menen aan de haal gegaan met de collectoren voor de verwarming. De buit bedraagt enkele duizenden euro.

 1. Sint-Jozefsschool stelt nieuwe gebouwen voor: “De energiecrisis? We hebben ingezet op duurzaamheid”
  Ieper

  Sint-Jozefs­school stelt nieuwe gebouwen voor: “De energiecri­sis? We hebben ingezet op duurzaam­heid”

  Directeur Lieven Calis is een gelukkig man. Na jaren voorbereidingen en bouwwerken, met daarop nog eens een coronacrisis, is ‘zijn’ nieuwe Sint-Jozefsschool in Ieper een feit. Dit weekend staat de officiële opening voor het publiek gepland, maar vrijdag kregen de leerlingen al een voorproefje. “Het was een helse rit, maar we zijn heel blij met het eindresultaat.”
 2. Celine (44) verkoopt bekend eetcafé Pinocchio: “Niets te maken met corona- of energiecrisis, lange werkdagen wegen zwaar door”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Celine (44) verkoopt bekend eetcafé Pinocchio: “Niets te maken met corona- of energiecri­sis, lange werkdagen wegen zwaar door”

  Celine Surmont kondigt het afscheid van haar Pinocchio aan. Het pand op de Veemarkt met op het gelijkvloers het eetcafé en daarboven een moderne woonst, staat voor 675.000 euro te koop bij ERA Real Estate. “Het is mooi geweest na bijna 25 jaar, al blijf ik Pinocchio sowieso nog uitbaten tot het pand verkocht is. Er zijn nog geen kandidaat-kopers, de verkoop is pas recent gelanceerd.”