Ontelbare keren liepen ruzies bij het koppel al uit de hand (archieffoto ter illustratie).
Volledig scherm
Ontelbare keren liepen ruzies bij het koppel al uit de hand (archieffoto ter illustratie). © © Roy Morsch/Corbis

Dertiger pleegde “zeker al 20 keer” partnergeweld

MenenAl zeker 20 keer kreeg een vrouw uit Menen volgens de openbare aanklager in Kortrijk slagen van haar 34-jarige echtgenoot. Plannen om te scheiden zitten ondertussen opnieuw in de koelkast. “Ik ben bang dat hij me ’s nachts eens zal vermoorden”, verklaarde de vrouw nochtans bij de politie.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Fauve (26) en Chelsey (24) vallen 101 kilogram af: “We zitten veel beter in ons vel, na een hele zware periode”
  PREMIUM
  Kortrijk/Wervik/Zonnebeke

  Fauve (26) en Chelsey (24) vallen 101 kilogram af: “We zitten veel beter in ons vel, na een hele zware periode”

  Fauve Messely uit Wervik en Chelsey Polley uit Geluveld vielen 41 en 60 kilogram af. Die persoonlijke strijd tegen overgewicht schept een band. Maar hun vriendschap gaat nog veel dieper. Fauve en Chelsey verloren elk een ouder. “We weten hoe het voelt om een ouder te verliezen en zijn er op onze zwartste momenten voor elkaar. Maar we vieren nu vooral samen het leven”, zeggen ze.