De derde windmolen komt op de binnenkoer van 't Veer, links op de foto.
Volledig scherm
De derde windmolen komt op de binnenkoer van 't Veer, links op de foto. © Maxime Petit

Derde windturbine op bedrijventerrein Grensland staat er in najaar 2020

Na lang getouwtrek tussen de stad Menen en nv Grensland Power over de plaatsing van een derde windmolen op de site van de beschutte werkplaats ’t Veer op het bedrijventerrein Grensland is er een akkoord. “Tegen september of oktober moet de nieuwe windmolen er staan”, klinkt het bij Nv Grensland Power. 

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Nóg meer werken in Kortrijk: vandaag start heraanleg Aalbeeksesteenweg, N43 wordt veiliger voor fietsers
  Kortrijk

  Nóg meer werken in Kortrijk: vandaag start heraanleg Aalbeekse­steen­weg, N43 wordt veiliger voor fietsers

  Het agentschap Wegen en Verkeer laat op maandag 16 mei de herinrichting van de Aalbeeksesteenweg (N43) aanvatten, tussen het kruispunt met de Condédreef en de rotonde Panorama. Wat voor extra verkeershinder kan zorgen, want vlak bij Panorama zijn er al werken bezig voor een nieuwe weg-, fiets- en bustunnel. De werken duren, zonder slecht weer en onvoorziene omstandigheden, tot eind juni.
 2. Dief steelt Land Rover van 100.000 euro terwijl die op autotransport staat: “Wagen amper één minuut uit het oog verloren”
  Kortrijk / Wingene

  Dief steelt Land Rover van 100.000 euro terwijl die op autotrans­port staat: “Wagen amper één minuut uit het oog verloren”

  Dieven zijn in Kortrijk aan de haal met een nieuwe Land Rover Defender 110. De chauffeur van autotransportbedrijf Piceurop uit Wingene kwam vrijdagnacht de auto leveren bij een garage in Kortrijk en liet de wagen amper één minuut onbewaakt achter. “Ik denk dat ze mijn chauffeur gevolgd hebben om dan snel toe te slaan”, vertelt zaakvoerder Geert Piceu.