Binnen een maand moeten deze panden in de Rijselstraat tegen de vlakte op bevel van de burgemeester. Het afsluiten van de nutsvoorzieningen is al begonnen.
Volledig scherm
Binnen een maand moeten deze panden in de Rijselstraat tegen de vlakte op bevel van de burgemeester. Het afsluiten van de nutsvoorzieningen is al begonnen. © Henk Deleu

Burgemeester beveelt sloop van drie verwaarloosde panden: “Gevaar voor de veiligheid van onze burgers”

Op bevel van de burgemeester van Menen gaan drie verwaarloosde panden in de Rijselstraat tegen de vlakte. In de plaats komt voorlopig een doortocht naar de Kerkstraat met een speelpleintje. “We gaan ook andere verwaarloosde panden wegwerken om de aantrekkelijkheid van onze stad te verhogen.” 

1 reactie

 • Johnny Dujardin

  2 jaar geleden
  Goedebeslissing. Hoe meer aktie hoe beter.
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas