De man die met het luchtdrukpistool (archieffoto als illustratie) zwaaide, werd ingerekend in zijn woning op de Nieuwe Tuinwijk in Menen.
Volledig scherm
De man die met het luchtdrukpistool (archieffoto als illustratie) zwaaide, werd ingerekend in zijn woning op de Nieuwe Tuinwijk in Menen. © RV

Bumperkleven loopt uit de hand: automobilist zwaait met luchtdrukpistool

Menen/GeluweDe politie van de zone Grensleie heeft donderdag een man gearresteerd die betrokken was in een geval van verkeersagressie. Hij zwaaide daarbij in het rond met een luchtdrukpistool. Er vielen geen gewonden.

 1. Van De Warmste Week over Bevergem tot Mijn Restaurant: Carine (60) regelde de grote evenementen. Nu neemt Kortrijks trouwste ambassadeur afscheid
  PREMIUM
  Kortrijk

  Van De Warmste Week over Bevergem tot Mijn Restaurant: Carine (60) regelde de grote evenemen­ten. Nu neemt Kortrijks trouwste ambassa­deur afscheid

  De Warmste Week. De opnames en het volksfeest rond Canvas-reeks Bevergem. Het pakkende kippenvelprogramma Fata Morgana. En ga zo maar door. Telkens volgde Carine Coigné (60) met stijl en hartstocht zo’n achthonderd (media-)evenementen op. Maar binnenkort gaat Kortrijks trouwste ambassadeur na 42 jaar met pensioen. “Ik ga de deadlines en de hectiek missen. En het afscheid van mijn collega’s valt me zwaar, zeker in deze moeilijke tijden”, zegt Carine. We blikken samen met haar terug op haar mooiste momenten.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"